Design

Inredningsdetaljer

Personal Interior Design har mycket fina inredningsdetaljer. Lite små dyrt för att kunna köpa flera saker men det är ändå något som man kanske skulle kunna köpa några enstaka delar till hemmet. Jag hittade denna lampan som jag tyckte var väldigt söt. Just hängamplar är väldigt trevligt och att ha det i kombination med en lampa blir det ju en väldigt trevlig detalj. Jag kan tänka mig att det skulle kunna passa väldigt bra att ha en sån här lampa typ i vardagsrummet ovanför soffbordet. Problemet är blir det inte varmt av glödlampan på plantans rötter? Hm…dom kanske har tagit det “under consideration” och gjort lampan i ett glas som är “heat resistant”? 1999 kr är kankse ett normalt pris för en lampa, jag vet inte riktigt. Den är snygg i alla fall =)

Hmmm…Ursäkta att det har blivit väldigtmycket engelska ord idag, men jag blir alltid så när jag är trött….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…