Me

Right leg, left leg….

Alive and kicking – i alla fall nästan. Jag är väl uppe och har faktist börjat plugga men jag vet inet riktigt om jag är så vaken.

Äntligen klar med min tråkiga föreläsningar som jag har lyssnat på på “Internet” och det har varit väldigt tråkigt. Gubben som spelat in har en bra röst, men den är ganksa monoton (ehm…ja, det ser skumt ut det där…nåt lurt är det). Det gör ju att man kanske inte blir otroligt motiverad att fortsätta. Men nu är det i alla fall klart. Nu ska jag bara läsa boken också. Visserligen inte så lång bok, men titeln innehåller ord så som Philosophy, elements och Moral….Hmm…not really the coolest bunch at the party. Men det ska ändå bli intressant. Hålla sig positiv =)

Nej nu blir det Kaffe, med stort K.

Tjingeling!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…