Pistolskytte

Personbästa idag med en 45-serie

Vilken kväll! Lite småstressade och allmänt jobbigt innan vi kom iväg till skjutbanan, lite sena, men ändå. När vi kom fram så var de andra sena och det innebar att pistolerna kom inte fören 45-60 minuter efter det skulle. Men till slut så blev det lite skytte…

Jag började konsekvent med 3 stycken 39-serier, sen en 35-a, därefter en 26-a, och jag började verkligen känna mig trött och ont i armen. Men efter en diskussion med Adde där han tipsade mig om att jag kanske försökte sikta för länge så testade jag att trycka av lite snabbare, och inte försöka sikta in och krama av så länge… Då sköt jag en 42-serie. Ett personbästa! =)

Sista serien och jag tänkte att jag bara skulle försöka få till en 5 bra avfyrningar och en bra serie. Det visade sig att det gick riktigt bra… Jag sköt en 45-a =)

Oj, det kändes riktigt bra! Vilken utveckling…

Kvällen avslutades i stugan med kaffe och sen rörde vi oss hemmåt i den fantastiskt vackra kvällen…

Du kanske också gillar…