In-laws

Ansiktsbehandling

I Göteborg senast passade jag på att utnyttja min Smartbox som jag fick i födelsedagspresent (förra året) av mina Svärföräldrar. Tänkte att de skulle passa för mitt stundande 30-års kalas att se så ung och snygg ut som möjligt 🙂20121107-130134.jpg

Ett av Smartbox-anknutna ställena var Hudterapeuten på en tvärgata från Avenyn. Och där fick man en såkallad klassisk ansiktsbehandling – ljuvligt rengörande och fuktgivande behandling som ger nytt liv till din hud.

Behandlingen inleds med en rengöring samt hudanalys. Därefter blir det en peeling, portoömning och eventuell formning av bryn. Det hela följs av en avslappnande ansikts- och decolltagemassage. Behandlingen avslutas med en närinsrik ansiktsmask och dagcreme anpassad efter din hudtyp.

Jätteskönt och ett fräscht ställe. Rekommenderas varmt. Tack svärisarna för en väldigt mysig behandling!

Du kanske också gillar…