Adde

Adde är underbar!

Adde åkte till Östersund på jobb ikväll och eftersom vi åkte upp från Lund i eftermiddags har vi haft mycket tid att prata om det ena och andra. Bl.a. Hur mycket jag saknar honom när han är borta och önskade att hans kudde luktade Adde… Så att jag har något att påminnas av när han är långt borta…

När jag kom hem från att ha skjussat honom till tåget så hittade jag något som gjorde mig riktigt glad och tårögd på samma gång…

20121111-205020.jpg
Trots att vi bara hade 45 minuter på att packa ur en full bil, packa om Addes väska till Östersund, göra i ordning Adde med dusch och så vidare, få i oss middag och åka till tåget… Så hann han bädda ner en av sina pikéer på sin kudde så att jag skulle få ha honom bredvid mig inatt…

Sötaste maken någonsin, Jag älskar dig Adde!

Du kanske också gillar…