Photography

Julkalender 2012: Lucka 10

Lucka 10. En bild på ditt favoritdjur. / A picture of your favorit animal.

2012-12-10 Daisy

Mitt favoritdjur är min finaste hund Daisy som vi hade när vi bodde i Malaysia mellan 1994-1998.

Hon var en “rescue puppy” från gatan som vi hittade via en förmedlare som hade både Daisy och hennes bror. Men vi valde Daisy för att hon hade en underbar personlighet. Hon var så mysig, glad och busig. Jag kommer så väl ihåg när vi tog med henne hem i bilen och hon satt så tyst och snällt i mitt knä, men sen helt plötsligt blev hon jätteillamående och kräktes över hela mig… =)

Hon var gosig och så glad och var en så underbar hund. En mycket saknad hund!

English:

My beautiful puppy Daisy that lived with us when we lived in Malaysia, 1994-1998. 

Du kanske också gillar…