Buzzador

Tic Tac Strawberry Mix with Buzzador

Visste du att antalet Tic Tac askar som säljs under ett år täcker mer än fem gånger jordens omkrets?

BBuzzador TicTac 001I veckan blev jag utvald att testa nya Tic Tac Strawberry Mix i samarbete med Buzzador. Ett paket med 24 rosa söta förpackningar med Tic Tac Strawberry Mix. Paketen ser så fina ut, jättesöta.

BBuzzador TicTac 002

Tic Tac Strawberry Mix är en uppfriskande pastill i fruktig jordgubbssmak – sötsyrlig. Det finns två olika smaker i paketet, en söt jordgubbsmak och en syrlig jordgubbssmak. Eller som Tic Tac själva berättar historien

Söt jordgubbe möter syrlig jordgubbe. De dejtar, blir förälskade, gifter sig och får barn som växer upp. Vissa tar efter mamma och vissa tar efter pappa. Därför denna läckra mix av mörkrosa syrliga och ljusrosa söta jordgubbar. Prova en av varje och låt bärsmakerna explodera i munnen.

BBuzzador TicTac 003

Tic Tac skapades 1969 i Italien, av konfektyrtillverkaren Ferrero (du vet, choklad kulorna) och har under 40 år blivit ett väletablerat märke i hela världen. De välsmakande små pastillerna friskar upp din mun på ett behagligt sätt. Kombinationen av naturliga smaker och den lekfulla asken har gjort Tic Tac till ett av världens mest välkända varumärken, med försäljning i över 120 länder. Tic Tac finns i tre olika smaker mint, exotisk (citrus) och jordgubbsmix.

BBuzzador TicTac 004

Lite information om de små söta pastillerna:

  • Innehåller inga syntetiska sötningsmedel
  • 2 kalorier per pastill
  • Smidig ask
  • Finns att köpa i butik från och med mitten av februari.
  • Ca pris på produkten 6,90 kr.

Nu ska jag ta och Buzza om dem och om någon är intresserad av att testa skriv en rad i kommentarerna och lämna din e-post så kan jag kontakta dig. Vill du också vara Buzzador, anmäl dig här.

// I’ll be testing out the new Tic Tac Strawberry Mix via Buzzador. Great little pink jewels. I’ll be back with my review. //

Du kanske också gillar…