Food

Easy sunday dinner

Igår firade Adde och jag vår års dag, i tisdags var det 8 år sen vi blev ett par. Men eftersom livet kom emellan så firade vi i efterhand. En riktigt trevlig middag tillsammans med gott vin och 4 rätters… Men vi tar det en annan dag. Ikväll blev det lite extra tid för oss tillsammans och jag blev jätteglad 🙂 Idag har vi packat lite inför en kommande resa och så har vi umgåtts. Så mysigt att bara vara. Ikväll blev det en snabb middag med lite rester från igår bl.a. en åttiotalsklassiker. Avokado, räkor och ishavssallad. Underskattat tycker jag…

//Yesterday, Andy and I celebrated our 8 years together with a 4 course dinner. The anniversary was actually on Tuesday but life came in between so we decided to celebrate yesterday. A lovely dinner with great food and drink. But more on that another day… Today we’ve packed for an upcoming trip and just sent time together. Just doing nothing and to my delight we got some extra time together… 🙂 since we’ve had a lazy day we made a easy dinner with leftovers from yesterday. A old classic with avocado, shrimps and a créme fraiche and mayo mix with dill and caviar. Easy and tasty…//

20130310-191523.jpg

Du kanske också gillar…