Fjällen Photography

Fjällen 2013 Torsdag

Temp: -14.

Dagens höjdpunkt – Grattis Adde på födelsedagen! Älskar dig!

Idag är det ju Addes dag och då blir det fin middag och mys på kvällen. Killarna stack iväg tidigt för att åka skidor, till och med svärfar åkte med idag. Tjejerna och L’Yoda var hemma och fixade lite. Ikväll skulle det badas i tunnan och när Adde hade tänt brasan var det upp till mig och svärmor att hålla brasan igång och få upp värmen på vattnet. Många vändor blev det ut när man skulle lägga på ved var 10:e minut. Men vi höll oss igång genom att baka en Budapesttårta till kvällen. Sen åkte vi iväg till Idre för att handla inför födelsedagsmiddagen och sen åter till brasan. När killarna kom hem så var maten nästan på bordet och vattnet tillräckligt varmt. Till middag blev avokado och räkröra till förrätt, till huvudrätt blev det HELT OTROLIG (om jag får säga det själv) ugnsstekt oxfilé toppad med ädelost med potatisgratäng, en chili bearnaise och en vanlig bearnaise samt stekta champinjoner och sallad. Supergott! Köttet var så mört och smakrikt! Mums! Till efterrätt blev det Budapesttårta, Addes favorit och eftersom jag och Svägerskan inte äter hasselnötter så blev det även en utan hasselnötter. Gott! Sen hoppade vi i badtunnan och njöt i timmar av värmen och den otroliga natthimlen och stjärnhimlen. En supermysig upplevelse som jag missade förra året, men är så glad att vi fick till det i år!

Bok: James Pattersson10th Anniversary

2013-03-28 Fjällen 2013 Torsdag 01 2013-03-28 Fjällen 2013 Torsdag 02 2013-03-28 Fjällen 2013 Torsdag 03 2013-03-28 Fjällen 2013 Torsdag 04 2013-03-28 Fjällen 2013 Torsdag 05 2013-03-28 Fjällen 2013 Torsdag 06

//The Annual trip to the mountains of Dalarna and specifically of Lillfjäten has been a real blast with lots of snow and sun. The coldest year that I can remember but also with the most snow. Beautifully sunny at times and we have had lots of fun. A lovely week – lots of pictures and lots of snow. Thanks for this week!//

Resten av veckan: Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag

Du kanske också gillar…