Festivities, KFC

West Side Story

2012-11-21 presenter 01När jag fyllde 30 i november fick jag en tjejkväll från mina fina vänner och idag är det äntligen dags. Vi träffas i Stockholm för lite shopping och en drink innan vi går vidare till en resturang och sen till musikalen West Side Story. Det ska bli så mysigt dels för att det var länge sedan bara vi tjejer gjorde något tillsammans dels för att det var så jättelänge sedan jag träffade K2, Berget  och Grevinnan. Jag ser fram emot en superkväll!

// In November, when I turned 30, my friends gave me a girls night out. And today the day has finally arrived. We’ll be meeting up for some shopping in Stockholm and then going for a drink until our table is ready for dinner. After dinner we’ll be watching the West Side Story musical! It’ll be so much fun! //

Du kanske också gillar…