Friends/Family

AnnaPannas Möhippa

Ett par snabba bilder från gårdagens Möhippa för min fina syssling AnnaPanna. Det blev en heldag i Stockholm med femkamp i parken, pique-nique-lunch i solskenet, Poldanceing-klass, aerobicspass av bruden på Mariatorget, mjukglass i solskenet och middag på FemtioFyra. När jag åkt hem (pga migrän-känningar) så fortsatte gänget vidare för att dricka drinkar och sen utgång i Stockholmsnatten! Superkul att träffa Annas vänner och att få fira henne med familj och vänner! Snabba iPhone bilder, men mer kommer…

//Yesterday it was my second cousin Annas Hen (day) Party. In Sweden we usually celebrate a whole day and not just at a hen party. We had a lovely timeand here are a few iPhone pictures until I get some of the other pictures…//

20130512-194948.jpg

20130512-195011.jpg

20130512-195015.jpg

Du kanske också gillar…