Food

En opretentiös middag för fyra

Igår blev middagen så opretentiöst och enkel som möjligt. Och med en beställning på pasta från gästerna så blev det helt enkelt en favorit i repris som vi har pratat om att göra länge…

Till förrätt blev det en åttio-tals-klassiker med avokado, skagenröra och räkor. Så enkelt, så gott och underskattad tycker jag själv.

20130519-085832.jpg
Till huvudrätt blev det en Adde-special, Grönpepparkyckling. En rätt som Adde bjöd mig på när vi date-ade. Vilka minnen den tar fram! Och den är så god, grönpeppar är verkligen en underskattad krydda. Mums älskling!
20130519-085837.jpg
Och till efterrätt blev det enklaste efterrätten någonsin! Kladdkaka som blev något extra kladdig, som serverades med glass. Men en kladdkaka kan väl inte bli FÖR kladdig eller hur? 😉
20130519-085842.jpg

Mätta och belåtna och fyllda med värme i hjärtat av skratt, så blev det Eurovision Song Contest tillsammans. Och med K2 och Berget via What’sApp höll vi ställningen till alla bidragen var uppvisade och sen fick det bli kväll. Röstningen är inget man behöver se tycker jag.

Anywho, det var en trevlig kväll!

//Dinner last night, lots of classics and yums!//

Du kanske också gillar…