Adde, GDS/DIY, In-laws

Sista dagen i Sjöbo

Sista dagen i Sjöbo för denna gången, men vi har ju trots allt en hel dag eftersom vi inte åker hem förens imorgon (eller egentligen är det väl idag eftersom klockan är så mycket men ändå). Idag ska vi försöka få klart så mycket som möjligt så att det faktiskt känns som att vi har gjort lite denna helg. Vi har gjort mycket, men det är inte så mycket som syns ännu…

Vi vaknade tidigt igen och tog bilen till Malmö och gick på Hornbach för att fylla på lite. Sen åkte vi vidare till Sjöbo. Det har varit helt otroligt väder i Skåne denna helg, så vi har ju verkligen haft tur!

20130708-092008.jpg

I helgen fick vi ju också hälsa på familjens nyaste medlem lilla Nike, alltså Addes brorsbarn. En söt liten efterlängtad flicka =)20130708-092012.jpg

Det fixades och förstärktes soffor, byggdes skrivbord, ställdes upp tält, skruvades till förbannelse, men det blev riktigt bra tillslut. Till lunch blev det Quesadilla – gott och så enkelt!

Och med köksön gick det frammåt…20130708-092018.jpg

20130708-092033.jpg

På kvällen när solens sista varma strålar värmde oss satte vi oss på altanen för att äta middag. En supergod helgrillad fläskfilé i en balsamicomarinad och ugnsrostade potatishalvor med bacon och kapris. Supergott, ska försöka be Svägerskan om receptet på både köttet och potatisen. 20130708-092038.jpg

Till efterrätt hade Svägerskan gjort jordgubbsglass. Supermumsig, kanske ett recept jag ska försöka få också =) 20130708-092107.jpg

 

Det blev en ganska sen kväll även idag och vi åkte hemåt till hotellet efter midnatt. En helg med många skratt och jag hoppas att Svågrarna är nöjda med arbetsinsatsen i helgen. Blir nog fler vändor i sommar eftersom det är mycket som ska göras i huset, bl.a. inreda en övervåning. Men för denna gång är vi klara. =)

//Sunday, and the last day of renovation this weekend. A beautiful day with lots of sun and good food between all our diy:ing. This weekend, we finally got to meet the newest addition to our family, little Nike. =)//

Du kanske också gillar…