Fashion

Depend GelLack

Jag hörde talas om GelLack för ett tag sedan och har sedan dess velat testa. GelLack är en sorts nagellack som man härdar med hjälp av en LED-lampa, resultatet blir snyggt och håller mycket längre än vanligt lack.

Enligt Depend:

Depend GelLack är en ny revolutionerande produkt som är lättare att applicera än ett vanligt nagellack. GelLackytan är extremt hållbar och med en högglans och färgåtergivning som Du aldrig tidigare sett. Ingen filning av nagelytan som kan skada den naturliga nageln krävs före applicering av GelLack. Den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalité under GelLacken. När sista steget i appliceringen av GelLack är gjord är lackytan helt torr och kan vidröras och klarar stötar. Du är Ready to Go!  GelLack passar även utmärkt till tånaglarna där lackresultatet håller längre än på händerna. GelLacken tar Du enkelt bort med Depend GelLack Remover utan att skada den naturliga nagelplattan. Eftersom removern är i gelform är den lätt att applicera.

Så när jag hittade ett erbjudande för startkitet med LED-lampan på Lyko.se så passade jag på att testa. Jag köpte ett startkit, en remover och ett svart lack “Black as Night”. Visst det blev ganska mycket pengar på en gång, men startkitet är en engångskostnad och lacken kostar inte så mycket mer än vad “vanliga” lack kostar.

20131105-075733.jpg

Bilden nedan är ju riktigt dålig men jag ville visa mitt första försök. Resultatet blev riktigt glansigt och hårt. Det känns som ett ordentligt lack som sitter som berget och är lätt att applicera. Lite pilligt och några extra minuters fixande, men om man räknar bort all tid man måste sitta och vänta på att lacket torkar så vinner man massor med tid. Tyvärr så var jag inte riktigt så noggrann som jag borde ha varit just precis vid nagelbandet, det ser lite fläckigt ut. Men annars är jag supernöjd! Vanligtvis brukar mitt lack börja flaga direkt eller så repar det, men jag har haft detta lack sen måndag förra veckan och det är inte en skråma på lacket. Bilden nedan är tagen idag, och det ser precis ut som när jag la på lacket.

20131105-075742.jpg

Så om du är sugen på GelLack, rekommenderas det varmt! Jag är supernöjd och ska bara införskaffa andra färger så att jag kan hålla naglarna fina. Har hört att det går att köra med vanligt lack, men jag är inte helt säker på det.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] tack det har gått riktigt […]

Kommentarer är stängda.