Blog

YouGov

YouGov_Kort_fortalt

Vilka är YouGov?

YouGov är ett av Nordens mest citerade undersökningsföretag, som har varit föregångare när det gäller att använda internet och informationsteknik för att genomföra marknadsundersökningar. Vi anlitar 90 högkvalificerade analytiker fördelade på våra sex nordiska kontor i Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Kolding.

Det är vårt uppdrag att tillhandahålla ett konstant flöde av korrekta uppgifter och insikter om vad folk tänker och gör i hela världen, hela tiden, så att företag och organisationer kan tjäna sina kunder och användare bättre.YouGovVill du bli medlem? Klicka här.

Varför?

Det är först och främst ganska roligt att vara med i undersökningarna, och din åsikt är betydelsefull. Men du blir även belönad för att du säger vad du tycker. För varje undersökning som du besvarar får du nämligen poäng som du kan använda i vår poängbutik eller använda i vårt lotteri.

poängVill du bli medlem? Klicka här.

Du kanske också gillar…