Food

Tassimo

Via Festival Fika hittade jag ett erbjudande om att köpa 10 paket Gevalia (vanligt kaffe eller till kapselmaskin) och få en Tassimomaskin gratis (+frakt). Vi hoppade på erbjudandet efter mycket funderande eftersom det inte är kaffemaskinen där kostnaden ligger utan snarare i kapslarna. Vi hade testat kaffet tidigare hos vänner och gillat det, jag gilllade speciellt Chailatten. Men samtidigt kändes det svårt att bestämma om vi verkligen skulle använda den eller om det skulle bli en hyllvärmare… Och sånt hatar jag!

Maskinen kom och vi är nöjda med kaffet, både smaken och att vi använder den ganska flitigt. En kopp på kvällen istället för att göra en kanna kaffe som man häller ut hälften av. Så vi är nöjda med vår lilla Tassimo. Visst vi kommer nog inte använda den om vi har 12 gäster, dels för att det tar tid, dels för att det är smidigare att brygga en kanna kaffe, men samtidigt får alla välja vilken smak de vill ha, vilket är ganska trevligt.

Vi har köpt ganska många olika varianter och Addes favoriter är Indonesian Lava och Latin Sunset och mina är Chailatte och Créme Brulée. Och det finns fortfarande massor av andra smaker att testa. =)

20140411-111941.jpg

Du kanske också gillar…