Loppi

Loppi Blogbag Vårpepp

20140425-111321.jpg

I dagarna kom Loppi Blogbag Vårpepp med innehållet:

Mealbar Blackberries
Mealbar Blackberries

-> Blackberries – LSHP Mealbar från Naturdiet. Blackberries är en produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk. LSHP (Low Sugar High Protein). Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Bara 1 g socker per bar. 14 g protein per bar. En bar ger 190 kcal. God smak vit choklad och svarta bär.

Mina tankar: Tyvärr inte en favorit. Men jag är ganska kräsen i smaken och tycker nästan aldrig att dessa Mealbars smakar bra, jag tycker de smakar konstgjort och skulle nog aldrig köpa dem. Men tanken är väldigt god, med vitaminer och mineraler! Har aldrig ätit något som är LSHP tidigare och jag gillar tanken med att det är mindre socker men mer protein, perfekt enligt min mathållning.

supermatkomplex
supermatkomplex

-> Supernature Purely Greens Max är ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrar jod och järn till normal energiomsättning.

Mina tankar: Produkten låter som ett riktigt bra komplement för att få i sig näring och nyttigheter. Supergräs, alger, vitaminer, mineraler osv. är nyttigheter som vi alla behöver få i oss. Men tyvärr har jag väldigt svårt för denna sortens komplement, jag kan inte dricka dem helt enkelt. Jag tycker inte om smaken eller doften och det funkade heller inte att ha det i juice eller liknande. Jag skulle gärna ha tagit detta eftersom jag tror att produkten gör gott, hjälpa mig att få i mig bättre näring men tyvärr är det inget för mig. Jag är heller inte någon som dricker nyttiga smoothies med gräs eller spenat, jag är helt enkelt en så person.

-> Nya Vitalinea PRO från Danone är ett gott, naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av en naturell yoghurtkvarg som både är mager och mättande, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott.

Mina tankar: Dessa mellanmål-on-the-go är bra tycker jag, smidigt och snabbt. Och jag gillar att den är gjord på yoghurtkvarg som är mager och väldigt mättande. Detta är något jag gör hemma själv, men on-the-go är det svårt att ta med sig det hemifrån eftersom bär eller topping brukar bli geggig. God och smal, det tycker jag är superbra. Jag hoppas på fler smaker och kanske någon med nån topping typ cornflakes men med samma magra alternativ.

Rooiboste med chai och choklad
Rooiboste med chai och choklad

-> Friggs Te+ Sockerbalans är ett rooiboste berikat med krom. Krom bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalans är ett fylligt te med kryddig smak av chai som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Eftersom Sockerbalans är ett rött te är det helt fritt från koffein.

Mina tankar: Blodsockernivån är svår att hålla i schack ibland och då är det verkligen hjälpsamt med detta te. När jag hörde kombinationen att det var chai och choklad blev jag lite skeptisk, det låter inte riktigt som en bra kombination, men smaken är god. Jag hade dock velat ha mer chaismak och mindre chokladsmak, eftersom jag tycker väldigt mycket om chai. Jag har svårt att avgöra om det hjälper mina blodsockernivåer men det låter bra och det är ju aldrig fel om det skulle hjälpa. Inte för att jag har några som helst problem med koffein i teet, men det är bra för dem som tycker det är viktigt. Det jag tyckte var riktigt bra, var att tepåsarna var komposterbara! Positivt!

-> Spännande vårläsning från Harlequin. Boken “Vårkänslor” av RaeAnne Thayne.

Mina tankar: Har aldrig läst en Harlequin-bok tidigare, eftersom jag nästan bara läser deckare men jag kan tänka mig att denna blir perfekt i vårsolen. Boken låter intressant med intriger och drama, och jag tror garanterat att det är en bok som andra skulle gilla, så näst på tur ska jag skicka vidare boken till vännerna.

Sun-kissed mineral puder
Sun-kissed mineral puder

-> Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Finmalda mineraler ger en perfekt balans av skimmer och färg till ansikte och kropp. Innehåller en unik kombination av multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktets linjer. Sun-kissed Bronzing minerals ger en frisk solkysst lyster och en vacker sista touch till din make up. Passar alla hudtyper.

Mina tankar: Oh, jag är en riktig sucker för en vacker “sun-kissed-look”. I stort sett det enda jag använder på somrarna är en sun-kissed bronzer och mascara. Har aldrig tidigare testat något från Sheer Cover, men har här mycket gott om dem. Jag älskar att den  har tre olika färger som kan blandas eller användas för sig för att accentuera olika delar, skapa shimmer eller färglägga. Mineralpulver är ju en fantastisk produkt och den kommer användas flitigt hos mig.

Sura fötter
Sura fötter

-> STEP BY STEP från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura fotavtryck med smak av citron, äpple, hallon, svarta vinbär, ananas, körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär. Inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. Inga konstigheter – bara 100% naturligt gott.

Mina tankar: Ekologiskt godis är något som inte riktigt finns ännu. Det är väldigt trevligt att det finns på marknaden nu och detta godiset är gott, har en trevlig konsistens och jag gillar de dovare färgerna. Helt klart något jag hellre skulle bjuda mina barn eller vänners barn på istället för annat godis. 100% naturligt känns klockrent!

Tack för denna underbara Vårpepp blogbag Loppi. Som vanligt underbart att få testa nya produkter och hitta några nya favoriter! Tack tack! =)

Du kanske också gillar…