Buzzador

Storytel

20140704-003754-2274973.jpg

 

Via Buzzador fick jag testa Storytel i en månad gratis och kan skicka ut gratis böcker till vänner och bekanta – hör av er via kommentarer om ni vill att jag ska skicka en bok. Jag har tidigare testat Storytel och tycker det är en väldigt trevlig funktion att ha på mobilen för det är ju inte alltid möjligt att ha med sig en pocketbok (som annars alltid ligger i handväskan, och om jag ska vara ärlig ligger den där nu också =) )

Jag gillar att man kan ladda ner boken i offlineläge och höra den när man inte har internetäckning för tyvärr är det ju så, trots telefonbolagens garantier att vi inte alltid har internettäckning. Jag tycker egentligen inte att det är så bra med ljudböcker men har faktiskt börjat gilla det mer och mer nu.

Det går att ladda ner 5 böcker i offlineläge så det gör inget om böckerna skulle ta slut, för man har alltid åtminstone en i reserv. Och det går även att ställa in sovläge på den, så den stänger av efter en viss tid, i fall man skulle somna ifrån. En riktigt bra funktion tycker jag =)

Jag valde en bok som heter Monster som första bok, som var riktigt intressant – en biografi om 5 seriemördare. Och min nuvarande bok är En man som heter Ove – också riktigt bra. Men annars finns det hur mycket böcker som helst att välja på i alla genre och stilar.

Det enda problemet jag har med Storytel är priset, jag tycker att 169 kr för en månadsprenumeration är för mycket. Ja, jag vet, jag skulle aldrig kunna köpa lika många böcker som jag skulle kunna ladda ner och lyssna på på en månad för det priset men jag tycker fortfarande att det är lite för mycket. Annars rekommenderar jag Storytel varmt!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Jag undrade just vart det hände med din blogg.. Då kollade jag din förra blogg, att du hade bytt. 🙂 Nu följer jag dej igen! Fast på den här!

    Jag lyssnade på ljudböcker när jag var mindre. Men tycker mest om att läsa böcker än att lyssna. ^-^

    1. Karoleen säger:

      Kul att du hittade hit Ellen! =) Välkommen!

Kommentarer är stängda.