GDS/DIY OakNose

Att bli helt överaskad

Idag så blev jag otroligt överaskad av min finaste make och svärföräldrar. Jag har jobbat ganska mycket den senaste tiden och igår natt sov vi hemma hos Svärföräldrarna så jag har inte varit hemma i huset på några dagar. Men idag när jag kom hem från jobbet så såg Adde lite lurig ut och mumlade om att det inte gick något bra med renoveringen. Men både Adde och hans föräldrar har spenderat nästan hela dagarna i huset och städat och fixat.

När jag kom hem så hade min finaste make och Svärföräldrar tagit och hämtat våra möbler som vi knölat in hos Svärföräldrarna. Och ställt upp dem i huset så att vi slapp sova på vår provisoriska säng. Han hade gjort i ordning ett sovrum i det rummet som troligtvis kommer att bli vårat arbetsrum och ett av de enda rummen som vi inte slitit ner några tapeter, golv eller tak.

Han är fin min omtänksamme make. Han vet att det gör så mycket för mig att kunna sova i våran säng och ha ett sovrum där vi kan vila mitt i renoveringen. Snacka om att jag har en fin familj! <3

Fundera inte på de vackra orange:a tapeterna… Dom kommer inte vara kvar länge… =)
20140713-135742-50262883.jpg

Du kanske också gillar…