Hansson Mom-Dad OakNose

I helgen

I helgen kommer mina föräldrar ner och hjälper oss i huset. De var nere en gång tidigare förra veckan och tittade på huset tillsammans med Ove & Lillis men då stannade de bara på en fika och en snabb rundtur. I helgen är tanken att vi ska försöka få ordning på så mycket som möjligt så att Adde och jag kan flytta in ordentligt. Hansson kommer också för att vara extra hand, som han alltid är för oss, snäll som han är.  Svärföräldrarna har ju hjälpt oss med städning, rivning och flyttade av saker hela veckan och nu släpper vi iväg dem till Skåne en sväng. Tack snälla för all hjälp! 

Men i helgen ska mamma och jag fokusera på att städa köket, skrubba luckor, rengöra ugnen och spisen samt lägga in vaxduk på alla hyllplanen i de nymålade skåpen. Min mamma är helt otroligt när det gäller att få saker rena så jag räknar med hennes kunskaper =) Min pappa han är väldigt duktig på det mesta och han tar tag i allting som behöver tas tag i. Han kommer få hjälpa mig med bland annat flyttlådorna och sen fixa med lister och bräder. Sen allmän bärhjälp och annat ta tag i…

Men det kommer bli en helg full med jobb och tid att umgås med mina föräldrar!

Du kanske också gillar…