Food, OakNose

Spontanitet

Jag fick ett sms på måndagskvällen med en fråga om vi ville ha besök på tisdagskvällen. Det var Grevinnan som tänkte vara lite spontan och komma söderut… Självklart sa vi, och trots att jag jobbade sent och Adde var iväg på ett ärende så fick vi en supertrevlig kväll tillsammans. Grevinnan, Sir och lille A hade tagit med sig middag och vilken middag… De hade botaniserat i affären och köpt Tapas. Så grymt gott! Min favoritsorts mat, plockmat som man avnjuter samtidigt som man kan umgås…

IMG_2513.JPG
Det var även Sirs första titt på huset och det känns roligt att de får se huset innan vi renoverat allt för mycket. Grevinnan och A var ju bland de första som tittat på huset på deras förra besök.

Jag älskar deras spontanitet och tros mina farhågor att det är långt till mina fina vänner, känns bättre och bättre eftersom vi får ihop såna underbara kvällar!

IMG_2510-0.JPG
Tack snälla för en underbar middag, härligt sällskap och er spontanitet!

Du kanske också gillar…