GDS/DIY

En tur till Vadstena

Idag tog vi en tur till Vadstena och handlade “lite” färg… Vi hade fått ett superbra tips från Hansson att Vadstena Färg skulle stänga sin butik och därmed hade de 70% rabatt på det mesta av färgerna. Och eftersom att vi är mitt i renoveringen med huset och behöver en hel del färg för både det ena och det andra så passade vi på.

Först när vi kom in i butiken blev vi nog lite ställda eftersom butiken är ganska liten och de hade enbart 1 skylt med 70% över en sorts färg, en som vi inte var intresserade av. Resten av produkterna såg ut att säljas för ordinarie priser. Men när vi tillslut pratade med en försäljare så visade det sig att nästan allt vi var intresserade av gick för 70%… Det var ganska trevligt =)

Så istället för ca 12000 kr så la vi ca 4000. Det är inte fy skam…
IMG_2464.JPG

 

Efter vårt enorma fynd så hittade vi en skylt om en asiatisk buffé när vi var på väg hem, på China Garden. Vi passade på att stanna och äta lite middag. Det var som att komma till en liten del av Kina. Maten var god, kanske inte den bästa jag ätit men god och så var det helt ok priser. Hit kommer vi garanterat tillbaka, troligtvis på en helg eftersom de då har den “stora” buffén… =)

IMG_2465.JPG

Du kanske också gillar…