Hansson

Tequilapremiär

Ett par gånger per år har vi ju Taco-tequila-kväll med Hansson. En ganska härlig tradition med många fina minnen =) Och ibland spårar det ju ut lite pga tequilan… Men det är bara ibland… =)

Men vi tyckte att det var dags för en tacokväll, ytterligare en premiär i huset… Så vi fyllde matbordet med allt gott vi kunde komma på och så körde vi på plast glas till snapsen eftersom vi inte hittat våra snapsglas ännu… Men fullt var det i alla fall…

IMG_2568.JPG

 

Självklart serverades det Corona med lime… som alltid…

IMG_2567.JPG

IMG_2565.JPG

 

Och så tequila…

IMG_2566.JPG

 

Sen blev det kanske ett tequila-race…

IMG_2570.JPG

 

Och kast med liten aluminiumboll…

IMG_2571.JPG

 

Samt kanske diverse tester med vad som blir gott i shoten med tequila… =) Denna kombinationen var verkligen inte att rekomendera… chips är svåra att svälja hela…

IMG_2572.JPG

 

Men va gott det var och va kul vi hade. Helt underbart roligt och verkligen en bra premiär på en härlig tradition…

IMG_2569.JPG

 

Sen skulle vi ta och kolla på en massa roliga YouTube-klipp men en av oss somnade som en liten gris medan de andra två fnissade ikapp och tittade på klipp efter klipp av terrängåkande med Lada Niva(or). Vid många timmar efter midnatt var det dags att gå och lägga sig ordentligt och Hansson sov över.

På morgonen blev det “Breakfast of Champions” så att vi skulle orka att jobba lite i huset. Sen blev det småplock och olika roliga projekt som vi fixade med.

IMG_2575.JPG

 

Du kanske också gillar…