Buzzador, Food

Att buzza om Mix&Go!

Här om dagen fick jag ett paket som jag skulle buzza om… med Teisseire Mix & Go!

En portabel törstsläckare

Teisseire Mix & Go! är en lågkaloridryck som hjälper dig smaksätta ditt vatten. Minibehållaren är 66 ml som ger 5L av färdigblandad dryck som tillverkas av fruktjuice och utan tillsatt socker. Färdigdrycken finns i tre läckra smaker; Apelsin & persika, Äpple & Svartvinbär och Sommarfrukter. De säljs i dagligvaruhandeln för ca 29 kr flaskan.

Teisseire kan man använda som måltidsdryck, eller blanda med kolsyrat vatten (med tex en Soda Stream) så man slipper köpa kolsyrat vatten eller smaksatt. Eller varför inte på glassen som en hälsosammare sås… Alternativen är många, bara kreativitet som sätter gränser…

Jag har alltid en med mig i handväskan och varvar mitt vanliga vatten med det smaksatta vattnet… Det gör att jag dricker nästan dubbel så mycket vatten per dag… Det är inte alls dumt!IMG_2690.JPG

Min favorit är Sommarfrukter – med smak av äpple, jordgubbe, hallon och körsbär. Smakar mestadels hallon och jordgubbe… Mums!

 

 

Du kanske också gillar…