Photography, Weekend

När solen tittar fram

I helgen har jag varit helledig och det har varit kanonskönt. Vi har tagit långpromenader med Max och fixat i huset. Adde har skyfflat/flyttat på grus till hundgården som en riktig hjälte, 3 ton fram tills nu. Helt maklöst! Till och med fått ordning på det förbannade avloppet som gäckat oss sen i höstas. Vi har ätit gott och njutit av det fina vädret. Inatt kom snön tillbaka men trots det har solen värmt på bra under förmiddagen. I em blir det celebert besök och så Semelprovning, det ni, det ska bli riktigt trevligt.

(null)
Solen värmer upp och det är så vackert med solstrålarna som faller in genom alla våra stora fönster. Även Max-ens favoritleksak Rocky Racoon får bada i solljuset… 🙂

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] i soffan. Max lekte med sina leksaker så stillsamt och lugnt…men så hittade jag masakern av Rocky Racoon, som Max fått av Hansson. Och Max… ja, han var helt oskyldig… =) Resten av dagen […]

Kommentarer är stängda.