Kollegor

Schlager- och tacokväll

Ikväll träffade jag 3 kollegor från jobbet och hade Schlager- och tacokväll. H, L och jag träffades på jobbet och så åkte vill tillsammans hem till M.

Det är sjukt egentligen, jag har inte känt dessa tjejer speciellt länge, jag började ju på jobbet i maj förra året och jag tror inte riktigt att vi började “hitta varandra” förren i höstas någon gång, men de är sjukt roliga tjejer. Vi har det sjukt roligt på jobbet och skrattar mer än vad som börs ibland. Vi har det väldigt trevligt tillsammans och det skulle bli roligt att träffas utanför jobbet lite.
(null)
Vi lagade tacos och hade en riktigt trevligt kväll innan vi landade i soffan framför Melodifestivalen. Och efter ett helt lass med tacos var vi inte speciellt hungriga men vi hade massor med godsaker kvar att äta, bl.a en finfin Nutella cheesecake som L hade gjort.
(null)
Tack för en supermysig kväll tjejer! Det gör vi igen snart =)

Du kanske också gillar…