Photography

Fotoutmaning

Jag blev utmanad av min chef Virvelvind i en 20 dagars fotoutmaning för ett tag sedan men jag har inte riktigt kommit på hur jag ska börja utmaningen men nu så… Jag vet att jag behöver komma igång med fotograferingen igen… Och denna utmaningen tror jag verkligen kommer hjälpa. 

20 dagars fotoutmaning 

Lägg ut era bilder och skriv #20fotoutmaning 

———

20 dagars fotoutmaning – fritt för egna tolkningar!

 1. Självporträtt
 2. Transport
 3. Något blått
 4. Min last
 5. Vatten
 6. Kallt
 7. Varmt
 8. Kreativitet
 9. Sol
 10. Mörker
 11. Ögon
 12. Bokstäver
 13. Siluett
 14. Mönster
 15. Macro
 16. Selfie!
 17. Teknik
 18. Något rött
 19. Husdjur
 20. Ljus

 ———-

Var med ni också, självklart går det att vara med på instagram om man inte har någon blogg. 

Du kanske också gillar…