Blog

LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa

Jag fick testa LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa och det var som vanligt väldigt trevligt. Att få testa produkter som man kanske aldrig skulle ha köpt själv är väldigt ögonöppnade.


LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa innehåller följande:

RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller – ”snälla” bakterier som naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte – 1 tablett i 7 dagar eller i förebyggande syfte – 1 tablett/vecka i 3 veckor. Kan tas under menstruation och under hela graviditeten.
Min recension: En bra tablett som känns som kan vara hjälpande hand om man känner att det behövs. Ingen vill ju ha infektioner, tyvärr har jag ju inte riktigt hunnit testa för att se någon skillnad.

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats – utan att ge synliga troskanter. Beställ ditt ex med rabattkupong du får i LOPPIblogbag på pierrerobert.se.
Min recension: Tyvärr har jag inte heller här fått hem mina trosor ännu, men jag har känt och klämt på trosorna i butiken och gillar dem skarp. Beställningen gick väldigt smärtfritt och jag gillar utbudet på hemsidan. Rekomenderas varmt!

Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder.
Min recension: En härlig kräm med god doft, och känns återfuktande på skinnet. Riktigt härlig och lyxig.

Yves Rocher Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.
Min recension: Tyvärr inte min sorts doft, alldeles för skarp och hård. Jag fick tyvärr ingen doft av äppleextrakt och det tycker jag är väldigt synd, för jag älskar doften av äpple.

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd.
Min recension:Trevlig lättanvänd mascara som känns trevlig i ögonen. Ingen irritation och lätt att tvätta ur. Jag tycker dock att det hade varit bra med lite mer längd i fransarna.

Friggs naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.
Min recension: Nej tack, dessa var inget för oss. Jag gillar inte konsistensen eller smaken. Och vi bjöd på kakorna och gästerna tyckte inte heller det, och han äter allt. Verkligen inte goda…

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR).
Min recension: Gott te, med härlig citrussmak. Jag älskar att jag kan få i mig vitamin D under vintern. Kommer bli en klar favorit!

Du kanske också gillar…