KFC Max

Max fyller 1 år idag

Tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig… Idag hade jag tagit ledigt från jobbet och vi skulle åka upp till Sthlm för att umgås med mina barndomsvänner tjejmaffian. Men tyvärr baknade jag med århundradets migränanfall och feber så det var tyvärr bara att avboka besöken. Det är ju så himla tråkigt när vi planerat detta så länge och alla äntligen kunde vara på plats, men samtidigt så typiskt när jag verkligen begärt ledigt. 

Men men, så dagen har spenderats mestadels i sängen i ett mörkt rum mes migränen från helvetet. Nu framåt sena eftermiddagen är äntligen migränen borta men febern, illamåendet och huvudvärken är kvar. Så vi får se vad som blir av kvällen. 

Men något som vi firar idag är dock Maxens födelsedag, Max fyller 1 år idag! Grattis gubben! Självklart firas det med mycket godis och lek, som börs när man fyller år.   

Du kanske också gillar…