Blog Loppi

Vårpepp

Nu har jag äntligen testat produkterna i LOPPIblogbag Vårpepp. Och jag har hittat några riktiga favoriter!

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar. En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist. Hallonvinäger med sitt låga pH-värde, avlägsnar dessa rester och ger en härlig glans och en läcker doft.
Recension: Oj vilken härlig produkt och så gott den luktar. Den känns lyxig och jag känner att får håret att inte blir så statiskt och glänser. Loves!

Yves Rocher Hydra Vegetal. Innovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.
Recension: Super härlig kräm som känns lyxig och dryg. Huden känns väldigt mjuk och återfuktad av den. Den här gillar jag skarpt eftersom jag är så torr på vissa ställen.

Edet Ultra Soft. Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behöver du inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud.
Recension: Mjukt papper, riktigt hållbart och känns som bra toapapper. Dock är jag inte mer imponerad över pappret jämfört med det jag brukar köpa så jag kommer nog tyvärr inte byta sort. Tyvärr blir pappret väldigt blött vid användning och det tycker jag inte är så mysigt 🙁

RFSU Easy Shavin´ är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin’ är genomskinlig och löddrar inte – för att du ska se var du rakar dig. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen. Passar bäst i dusch och med rakhyvel.
Recension:  enkel att använda och inga prickar vid rakning, helt klart superplus i kanten. 

RFSU Nice n’ cool motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskilt anpassad för intimrakning, med milda ingredienser för känslig hud men samtidigt med rätt effekt men fungerar bra på hela kroppen.
Recension: inga prickar och kyler skönt, gillas skarpt. 

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs Riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta. Linfrö används traditionellt för sina positiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämnen, framför allt omättade fetter men också kostfibrer, protein och mineraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror, inklusive alla essentiella, och är följaktligen en bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror.
Recension: Tyvärr inga favoriter dessa, smakerna var lite för klena och riskakorna är för intetsägande. Jag gillar dock att de var så tunna, det är väldigt mycket godare. Så tyvärr var dessa inga favoriter, dock var den rosmarin godare än den med svartpeppar.

DVD Pingvinerna. Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar hemmabion! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar i denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer älska! Release 27 april.
Recension: älskar, jag är en sån riktig sucker för animerade filmer av den här typen. Och pingvinerna från Madagaska filmerna är ju alltid underbart roliga 🙂

#loppiblogbag #loppiblogbagvårpepp #yvesrocher #friggs #rfsuprodukter #nyaedet

Du kanske också gillar…