Loppi

LOPPIblogbag Sommar

LOPPIblogbag Sommar innehåller  

Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen. Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.

Recension: gott och det känns ju alltid bra att fylla på med tillskott som kroppen behöver. Att det även inte innehåller koncerveringsmedel gör denna en toppen produkt. 

Philips Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor. Prova gärna om muggen är spillfri! 

Recension: testat om denna är spillfei och det är deb helt klart. Trots att vi inte har några barn är denna perfekt att ha hemma när barnen kommer på besök. Härlig folm och väldigt gullig mugg! 

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer! Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger.

Recension: Yay, perfekt, en produkt som jag har velat testa länge för att göra tassavtryck på Max. Han är ju våran lilla bebis! Lätt jobbad och riktig enkelt att först instruktionerna. Kommer nog inte använda tavelramarna för det är inte riktigt jag, men avtrycken blev perfekta. 

Dermoshop Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska – och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. 

Recension: Yummy! Doften är fantastisk! Vill ha denna hemma jämt! 

Salvequick Minons Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra Minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg. Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn. De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord!

Recension: Oh, funkar även för stora klantiga barn! Och så söta Minons! Favoriter! 

Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Så se till att ha Aqua Block hemma i sommar, då kan du bada så mycket du vill!

Recension: Bra lim på dessa och jag tycker de funkar bra mot vatten. Jag har inte badat med plåstret men diskat och det gick bra. Stort plus! 

Yves Rocher I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. 

Recension: Kul med lite nya färger. Turkost och lila, kan ju bli hur häftigt som helst. Solfjäderformad pensel funkar bra, täckade och enkel att lägga på. 

Barnens Bokklubb En härlig barnbok! Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut! 

Ett erbjudande till mina läsare: Du får första bokpaketet för endast 39 kr! 

Recension: Härligt med böcker. En rolig bok som heter Sive sover vilse och denna ska ingå i våran växande besökslåda för vänners barn. Kommer bli perfekt! 

Du kanske också gillar…