Adde, After work, Hansson

Loppisfynd

Idag  efter jobbet åkte jag förbi en tjej för att köpa några IKEA stolar, PS Vågö, som jag köpt av henne för småpengar på en bloppis. Jag har kollat efter dessa stolar hur länge som helst och nu har jag äntligen två, yay!  

Och ja, de är precis så fantastiskt bekväma som jag trodde. Perfekta loungestolar… 

Just nu sitter jag i solen i en av mina loungestolar och väntar på att Adde och Max ska komma hem. Sen kommer även Hansson som tar med sig pizzor som vi ska avnjuta i kvällssolen. Adde och Hansson har varit iväg och hämtat stenplattor så de förtjänar vardin pizza och en och annan öl. Det är så härligt eftersom Vi är lediga alla tre imorgon… Så vi kan njuta av ett par öl i solen och sen kanske ta en spelkväll. 

Ja vi får se vart kvällen leder men njuta ska vi i alla fall göra. Massor! 

Du kanske också gillar…