Bibbi.Ulf Friends/Family Mom-Dad

Grattis pappa! 

Och så kom den årliga traditionen… Släktfesten som sker varje år då mina föräldrar kommit hem till Sverige och hem på sommarlov. Det är ju egentligen pappas födelsedag men det är även ett årligt samlande av släkten och något så efterlängtat.

Dagen började med ett par glädje hurran i den tidiga morgon solen. Pappa fick paket och en ofrivillig puss av Max som hoppade upp i sängen för att väcka pappa när vi andra sjöng.  Och så lite frukost på sängen som börs på födelsedagen.

      På eftermiddagen så fick vi besök av Bibbi och Uffe och så kusinerna Globtrottern och Juristen. Det blev finfika med hembakat bl.a. ädelostgifflar, manaeesh (småpizzor med arabiska smaker), äppelpaj och kanelkaka. Så gott!  

Och Max höll sig relativt lugn under dagen. Och hälsade glatt på alla nya kompisar.

Eftermiddagen fortsätter i nästa inlägg…

Du kanske också gillar…