Loppi

LOPPIblogbag Höstkids

Bild1

LOPPIblogbag Höstkids innehåller följande:

Acrilex KidsZooKalk+D-vitamin
Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.

ColdZyme
ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Camilla Läckberg – Tukan Förlag
Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande – och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie…

Santa Maria
Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry
Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!

Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.

CCS Healthcare AB
DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst!

LOPPImagasin Förskola
I nya numret av LOPPImagasin berättar superbloggparet Hugo & Paula om småbarnsliv, drömmar och chilensk värme. Kolla in bloggarnas coolaste barnrum och följ med under en inskolningsdag! Missa inte höstens största vinstregn med priser för ett värde av 10.000 kr.

 

Samarbete med Loppi.

Du kanske också gillar…