Campadre, Shopping

Campadre

Skärmklipp2

 

Oj oj oj. Nu kitlas det enormt i shoppingnerven. Det finns så mycket fint på Campadre just nu så att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. När det blir höst blir jag väldigt ombonande och vill fixa inomhus och gör det så mysigt som möjligt. Tyvärr betyder det också att jag är sjukt shoppingsugen och inget av det jag har hemma duger. Dumt!

Kolla denna fantastiska Elizabetta väskan från Massimo Castelli. Oh my!

Skärmklipp3

Eller den här tjusiga Rosendalj Holegaard munblåsta krukan, till att använda som kruka eller fin skål.

Skärmklipp4

 

Korgar kan man aldrig få för många av, perfekt till snygg förvaring som måste vara framme. Dessa från PB Home får gärna flytta hem till mig.

Skärmklipp5

En kopparbricka  från PB Home att ställa ihop vackra saker så att det blir lite mer ombonat. Kanske i köket eller varför inte i badrummet, det ganska mycket tjusigare ut än att grejerna bara står överallt.

Skärmklipp6

 

Eller en glasbox som jag skrev om igår, Veneto Lantern Square utan lock från Herstal Living.

Skärmklipp7

Och finfina ljusstakar i 4 pack som så vackert heter Jewel också från Herstal Living.

 

Skärmklipp8

 

Oh, så mycket fint! Klick, klick, klick =)

Du kanske också gillar…