Photography

Veckans bilder – v49

Tänkte börja med en ny grej på bloggen. Har ofta tänkt att jag tar väldigt många bilder som sldrig kommer visas eftersom de inte passar något inlägg eller ligger bara på instagram. Men från och med nu ska ni varje söndag få se veckans bilder. 

Veckan började med Julbord på jobbet och jobb ute i produktion. Det har jag inte gjort på länge men det sitter i ryggen och man bara matar på… Dock verkar det som att helgens eskapader i Sthlm var lite för mycket för tant Karro för jag hade ont i halsen och var hes när jag kom hem vid 21.  
Efter en natt med feber, frossa, förkylning, hosta och en svullen och ömmande hals var det bara att åka till farbror doktorn på morgone och sen sjukanmäla sig. Resten av veckan spenderades i sängen med Max som sällskap.   
 
När jag orkade mig ut till soffan, nån halvtimme här eller där, tände jag favoritljuset… Omnomnom!  
Jag åt mycket lättlagat mat, detta var nog veckans favorit. Rostbröd med äggröra… Hårdkokta ägg, majonnäs, rödlök och kryddor.   

 Sällskapet var underbart gulligt och omhändertagande. Lilla excorsisten vaktade matt på order från Husse.   
En vecka med sjukdom skapar inte så många bilder men ett par blev det i alla fall. Vi får se vad nästa vecka bjuder på 🙂

Du kanske också gillar…