Photography, Veckans bilder

Veckans bilder – v52

I helgen åkte vi upp till mamma och pappa i Sthlm tillsammans Adde, Max och jag. Vi skulle umgås och bara mysa innan jul. Jag hade tagit ledigt från jobbet från och med den 21 dec, men Adde skulle jobba så för hans del blev det lite åkande fram och tillbaka men jag och Max stannade hos mamma och pappa. Mys!

//Last weeks pictures with all the warmth that Christmas brings//

 

Mamma hade börjat pynta och den här adventsljusstaken blev riktigt bra tycker jag… Det är ju fint att ha lite olika =) Pappa och Max vilade ikapp.
 Ja, Max är ju expert på att vila. Och han är ju så fruktansvärt söt…  Ibland låg han bara och tittade på oss när vi satt och åt mat eller lagade mat i köket. Mestadels ville han bara ut och promenera och vi var ute massor av gånger och tog långpromenader ensamma, eftersom Adde var hemma och jobbade.
 I köket stor tomtenissarna och kollade att vi  var snälla…. Julgranen kom upp och vi fyllde på en massa gamla och fina julgransdekorationer… Sånna som har funnits så länge jag levt.
 Sen kom äntligen julafton! Och till min lycka behövde inte Adde jobba på julafton och vi kunde vara tillsammans. Adde åkte upp mitt i natten och det var den bästa presenten jag kunde fått. Max var ganska lyclig han med =) Och en helt ny medlem i klanen blev vi i år, Wilderbeasts flickvän Flipps firade med oss i år. Vi hade en jättetrevlig julafton men det kommer ett annat inlägg om Julafton, men en fin present från Tim och Flipps från Leila – I love =) Det blev inte så mycket bilder med mobilen under julen och jag spenderade massor med tid med mina föräldrar eftersom både Adde och Max åkte ner efter Julen. Och sen åkte vi även till Uppsala på finbesök.

På söndagen var det dags för mig att ta mig hemåt… När jag åkte från Stockholm var det fortfarande ok väder, trots Klass 1 varningen…
 Men i höjd med Nyköping började snön och sen i Kolmårdsbacken (Norrköping ) blev det bara värre och värre. Det var skönt att komma hem och pussa på mina älskade pojkar. 

Du kanske också gillar…