Design

Georg Jensens Øllefant

Det finns vissa designklassiker som jag vill ha i mitt hem, men ibland känns det inte riktigt normalt att lägga stora pengar på saker som kanske bara är fina. Det tog mig många år innan jag såg till att köpa Kristina Starks tändsticksasksfodral men äntligen står den vid eldstaden och jag blir så glad när jag ser den.

Och nu har jag haft lite tur, för jag hittade en av mina andra designklassiker i M3-panelens butik, finaste Georg Jensens Øllefant.

Øllefant_2_300x300

Jørgen Møller har för Georg Jensen designat denna finaste kapsylöppnaren i blankpolerad aluminium. Och nu är den på väg hem till mig, yay! Riktigt roligt att jag kunde plocka ut den för poänd som jag samlat under den senaste tiden i M3-panelen. Jag har ju lyckats plocka ut ganska mycket roligt från butiken men denna är helt klart min favorit!

Vill du också bli medlem och ha möjlighet att plocka ut denna fina, lägg en kommentar med din mejladress så bjuder jag in dig direkt.

//Another of my wanties is on it’s way to me, Georg Jensens wonderful Øllefant – that also is a bottle opener =) I love it!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] fula tändare. Jag tycker ju Kristina Starks tändsticksfodral är väldigt fin och jag har ju den hemma, men förutom den finns väldigt få sätt att förvara tändstickor snyggt. Men nu har det kommit […]

Kommentarer är stängda.