East Ride, In-laws, J-Family

31/12 2015

Nyårsafton 2015 – årets sista dag! // New Years Eve 2015 – the last day of the year!

På morgonen tog vi en mysig vinterpromenad med Maxen och sen åt vi frukost framför brasan medan solen gick upp över horisonten.

Vi packade bilen och åkte in mot stan och vidare mot Norrköping och sen East Ride hem till Svärföräldrarna. Kolla vilket fantastiskt väder. img_2768 Vid ett stop tog vi och köpte Cronuts till fika. Omnomnom!
 Hemma hos Svärföräldrarna var julen i full sving och bjöds på Julbord dagen till ära. Så vi firade jul sådär lite i efterhand. Så mysigt att ha dem hemma och att vi får spendera tid med dem. 

  img_2772 Och så blev det en Mandelkaka med blåbär till efterrätt, mys!
 På kvällen skulle vi vidare men vi lämnade Max hos Svärisarna så att han skulle ha sällskap under kvällen och slippa fyrverkerierna i Norrköping. Snälla som de är så var det så klart inga problem för Svärisarna. img_2777

Vi lämnade det ena vackert upplysta huset till det andra. Kvällen skulle firas tillsammans med familjen J i deras fina villa. En lugn och trevlig kväll i goda vänners lag, precis vad vi alla behövde.

JayJay hade som vanligt vackert dukat och tänkt på alla detaljerna. Barnen var supertaggade och allt var riktigt underbart.

Förrätt: Toast Skagen Huvudrätt: Gotländsk oxfilé med klyftpotatis, whiskysås och sallad. 

Efterrätt: Vaniljpannacotta med blåbärskompott

Middagen var underbart god och vi njöt av fulla drag. Sen var det dags för tolvsnåret och dags att skåla in det nya året.   
Efter fyrverkerispelet på himlen njöt vi av det underbara sällskapet resten av natten och vi smög in hemma hos Svärisarna vid 03.30 för att hitta en väldigt trött liten kille… <3

Du kanske också gillar…