Me

Hosta

En fantastiskt vacker morgon utanför fönstret… Älskar vår kulle!  
Jag är hemma idag, var hemma en del av dagen igår också. Jag blev sjuk i början av december och är fortfarande sjuk. Så det blev äntligen ett besök hos vårdcentralen och en massa prover     , blodprover och lungröntgen. Och så en sjukskrivning på en vecka för att se om det blir bättre. Sen får vi se vad proverna säger… Jag är bara så himla trött, orkeslös, hostar som en asmatisk rökare och är hes från och till. Det som gör att jag blir så irriterad är att vissa dagar är det bra och andra dagar mår jag pest. Och så känner jag att jag inte gör mitt bästa på jobbet heller, jag orkar inte tänka ibland och det känns som att jag inte ser helheten för att jag är för trött. Och på mitt jobb är det ganska mycket att tänka på hela tiden… Man måste kuna tänka ett par steg i förväg så att man kan ta rätt beslut som kan påverka mängder med olika konton/kunder. 

Men men, vi får vänta och se vad proverna säger. Jag ska i alla fall försöka vila nu, så jag kanske slipper hostan och hesheten. Det vore jätteskönt. 

//A lovely morning in orange and a few thoughts on my coughing, that I’ve been to see the doctor to fix. 

Du kanske också gillar…