Photography, Veckans bilder

Veckans bilder 2016 – v2

Veckan började inte speciellt bra,   jag mådde riktigt dåligt med feber och lyckades backa på en annan bil på parkeringen på jobbet.
 Och när jag rapporterat in påbackningen samt fått tag i bilägaren och äntligen kommit upp till kontoret med tårar i ögonen och mådde ännu sämre, så köpte min finaste kollega S choklad till mig. Det är kärlek det! =)

Max har hittat många nya ställen att ligga och mysa på under veckan. Det ser så himla mysigt ut…

 Har köpt några nya småobjektiv till min mobilkamera… Micro, fisheye och wide. Ska bli lite roligt att testa dessa…

 Riktigt vidrigt kallt i veckan, -19 grader var det flera av dagarna. Burr!

 Flera dagar på jobbet så fastnar man bakom dessa dumma bilister… Jo då… stog 10 minuter och bara väntade på att någon skulle komma tillbaka och ta bort sina bilar… Muppar! Sötnosen! =) Han är inte helt normal =)
  Tacomnomnom!
  I lördags var det taco-kväll med Hansson. Självklart är alltid McLovin’ bjuden… idag fick han dock en ny hatt =) Och så var det husvisning på söndagen… Hansson var och tittade till ett hus i byn. Köp köp köp Hansson!
 En morgon stod jag utanför systemet och väntade… Det är en upplevelse att vara först på plats och hänga på låset… Men jag hade väl lite av en anledning till det iofs men ändå, man känner sig lite som en alkis…  Välfyllt taco  bord… tequilla och taco, massor av gottis!
 I veckan var jag även på vårdcentralen samt sjukhuset pga min hosta… Många tester blev det och en röntgen… inte kul men nödvändigt! Skönt att kanske äntligen få veta vad min hosta beror på. Sen blev jag även sjukskriven ett tag framöver eftersom hostan är jobbig. Men det blir kanske bättre med vila, förhoppningsvis. 

Du kanske också gillar…