Adde, Max

Sjukstuga

I helgen har det varit riktig sjukstuga här hemma. Jag fick ett ordentligt återfall av förkylningen och hostan och Adde fick en ordentlig dos. Troligtvis har han också fått influensan med feber, hosta och förkylning. Yay! Så trevligt! 

Adde är hemma från jobbet, det är han nästan aldrig så han riktigt sjuk. Stackare! 

Jag har åkt till jobbet, jag mår tillräckligt bra för att jobba men trött och hostig. 

Adde har ju finhunden som sällskap och han ligger i soffan och gosar i sympati. Det är bra det, gullhunden! Men Max är det också lite synd om, för han är väldigt påverkad av en tik i byn och vankar av och ann i huset och piper. Stackare! 

Så två pojkar som är “under the weather” har jag hemma. Skulle vilja kunna vara hemma för att ta hand om dem men det är ju lite svårt, det finns ingen VAM. 🙂

  

Du kanske också gillar…