Adde, Hansson

Jägersro

Jag älskar att spela brädspel, desto längre tid de tar desto bättre. Jag har iofa aldrig spelat de där spelen som tar flera dagar typ Risk men älskar Finans, Monopol och så vidare. 

Max hjälpte ju till och spelade finans för ett tag sedan och ja, numera saknas några av gatorna 🙂 Men det är ju ganska charmight trots allt. 

Nyligen spelade Hansson, Adde och jag Jägersro. Ni kan ju tro att jag har tjatat på dem länge att vi ska spela just Jägersro men de har nekat varje gång. Men nu bestämde jag bara och så tvingade jag med dem. 

  
Oj så roligt vi hade. Det är ett spel som tar lite tid och som har många regler men när man väl kommer igång är det fantastiskt roligt. Vi spelade i 6 timmar totalt med en fikapaus och prommis med Max. Men det var jättekul! 

Adde vann denna gång med råge men Hansson och jag vill ha revanch och det snart! ?

Du kanske också gillar…