Weekend

Lördagsbestyr

Idag har vi ärenden att göra på stan. Och så ska vi väl försöka hinna ha det lite roligt också. På morgonen blev det prommis med Max och det var länge sedan när vi alla tre var ute och traskade tillsammans.   Sen slängde veckovis med återvinning och så tvingade vi ut Hansson på turen också. Han fick slänga i sig frukosten och slänga på sig kläderna när vi stod utanför och tutade =) Han är smart han, för han tog med sig kakor =)

Först ett stopp på Elsas hage så att Max fick leka av sig. Det var tomt när vi kom men efter en stund kom stora härliga Atlas för att leka. Ni ser ju hur trött och lycklig Max ser ut efter nästan en timmes lek =)

Sen åkte vi vidare till Biltema och Jula, där killarna gick bananas. Och så gjorde vi ett par till butiker till samt hämtade smörgåstårta samt tårta inför morgondagens firande. Sen hamnade vi i soffan resten av kvällen framför brasan och bara mös.

Du kanske också gillar…