Design, Shopping

Ett nytt beroende

Jag älskar ju ebay, who doesn’t liksom? Man kan hitta riktigt bra grejer till priset av en 10-öres kola och frakt finns knappt, så det enda problemet är att frakttiden är lite längre, dvs allt ifrån 1 till 4 veckor. Men annars så är det bara att klicka hem både det en och det andra roliga… Ett kvälls nöje jag har som kanske inte är helt sunt med samtidigt så är det ett nöje som kanske kostar mig nån hundralapp i månaden och paket är ju superkul att få, eller hur =)

ladda ned

Nu har jag dock hittat en ännu bättre sak. Det är en tjänst som heter Wish, lite samma sak som ebay, samma billiga prylar samma leveranstid dock med en fraktkostnad på några kronor. Men det jag verkligen har fastnat för är formatet. Dom har en app som man kan skrolla i, lite samma grej som Pinterest och Instagram där alla grejerna ligger i ett och samma flöde och man kan lätt bara skrolla förbi det man är ointresserad av och det går fort. Man behöver inte söka som man gör på ebay och man behöver inte VETA vad man ska söka efter utan flödet rullar förbi och man hittar saker som man är intresserad av. Jag har lyckats hitta massor med roliga saker som jag klickat hem för inga pengar alls och det är så roligt när det är fina små paket i brevlådan.

 

högtalare  parfym

solcellvas

 

Jag har bl.a beställt en bluetooth högtalare som är vattentät, tänkt att ha i badrummet så att jag kan lyssna på mina ljudböcker allt prata i telefon när man tar ett bad. Kommer även få följa med på sommarens semester till Gotland. Jag har även beställt en mini-refill-parfymflaska för att ta med i handväskan eller på resan. Har tänkt att köpa en sån ganska länge för det är så smidigt att ha med sig på resor, men har inte orkat eller känts att jag vill lägga nån hundring på det. Men när jag hittade den för några kronor så slog jag till. Verkar vara lite tema semester här på shoppingen, men nästa pryl är en solcellsladdare till allt USB-laddbart. Superbra på resor, promenader och sånt. Hoppas den svenska solen kan ladda den tillräckligt bra bara. Sista köpet som jag tänkte visa upp var dessa supersöta små vaserna som jag hittade och köpte 4 st av och tänkte ha i fönstren i vardagsrummet till små sticklingar eller murgröna. Det tror jag blir fint =)

Mitt nya beroende som sagt… Men ett litet tips, innan ni handlar på Wish, som för övrigt använder Klarna så kan det vara värt att kolla om saken finns på ebay, för jag har hittat både billigare och fraktfria prylar på ebay när jag har letat lite. Men eftersom det handlar om så få kronor så får man göra en avvägning =)

Du kanske också gillar…