Adde, Food, Hansson, Weekend

En vårlördag

Idag var det dags att byta däck på bilarna. Vi började med brakfrukost så att vi skulle stå oss ett tag. Så medan Adde och Hansson byte däck låg Max ute på bron och tittade på och åt ben. Det var mysigt =)imageJag roade mig med att städa och plocka inomhus, bl.a. badrumsskåpet som har stört mig länge. Det var svårt att hitta något alls. imageMen det gick snabbt när det väl var igång och resultatet var mycket lättöverskådligt. imageSen åkte vi till Dollarstore via Systemet och hemma hos Hansson för att klappa på Z. Vi handlade alldeles för mycket grejer på DS som vanligt, men jag hittade också en Dödskallekaraff som jag har tittat länge efter så jag var väldigt nöjd. Efter ett snabb besök på CityGross för att fylla på för stundande Tacokväll åkte vi hemåt på småvägarna.

Hemma blev det en matlagningsöl och så stod McLovin och väntade på att tacomiddagen skulle börja… imageOmnomnomimageSå medan solen gick ner över byn skrattade vi genom både en och två öl samt en och annan tequila. Riktigt kul!image

Du kanske också gillar…