Fashion

Vårskor

FotorCreated (1)

Denna vinter har gått hårt åt mina skor. Jag hade 4 par stövlar/kängor som jag älskat, men som en efter en gick sönder. Jag har testat att fixa 2 par av dem eftersom det var äkta skinn och jag tyckte att de var riktigt sköna att gå i, men tyvärr sa skomakaren att det inte gick att fixa på något bra sätt. Väldigt trist!

Så nu till våren hade jag i stort sett inga skor att använda mig av. Så det blev en tur till Skopunkten för att hitta några skor som jag kan använda i vår och kanske förhoppningsvis i höst så får jag försöka hitta några bättre vinterkängor i vinter istället.

Hittade dessa två par, ett par svarta anklets och ett par lite högre tanstövletter. Sköna och snygga, perfekt att ha till jobbet. Sen gör de inget att de också var billiga eftersom jag lite nödköpte dem… Men jag är positivt överraskad än så länge funkar de riktigt bra!FotorCreated

Du kanske också gillar…