Jobb

Flyttdag

image

 

Företaget jag jobbar för har växt mycket den senaste tiden, så pass att vi inte får plats i våra nuvarande lokaler. Som tur är fanns det lediga lokaler i byggnaden och stödfuntionerna som HR, lön, verksamhetsplanering, IT och  vi på realtidsstyrningen flyttar till nya lokaler.

Idag gick flytten för oss och IT, och eftersom vi har öppet dygnet runt finns det inte riktigt någon bra tid att flytta, så det fick bli lite pysslande, med en som jobbade medan två av oss flyttade med hjälp av VPL.

Nu gick flytten inte riktigt som planerat och blev försenad pga omständigheter som vi inte riktigt kunde bestämma över. Men vi var klara strax innan hemgång och då var båda arbetsstationerna fullt fungerande och vi fått nycklar till den nya lokalen.

Jag var skeptisk till att det skulle funka dftersom rummet är mindre än vårt tidigare samt att vi inte har några fönster i rummet men jag blev förvånad över hur bra det blev. Och jag försöker hålla mig positiv, så ja, det blev kanon.

Det som känns lite jobbigt är att det blir ganska tomt och tyst nere hos oss. De flesta kollegorna är kvar uppe och vi kommer inte träffas lika ofta. Men det gäller nog bara att planera bättre så blir det bra ?

Nu har vi alltså flyttat till nya lokaler och det kommer bli riktigt bra!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] började vi med en ny tradition på jobbet, fredagfrukost. Sen flytten så är vi 12 st och det gör det lite lättare att fixa mysiga saker. Så vi har byggt upp en liten […]

Kommentarer är stängda.