Blog

Emojis

image

Jag älskar att använda emojis, alla meddelanden blir alltid så mycket roligare med emojis. Även att bara skriva rebusar är kul men känner att jag inte riktigt har tid för dst just nu, men dwt har hänt att jag har skickat meddelande bara med 40-50 emojis och hoppats att Adde förstår… ?

Ni som använder en iPhone får ju upp er senaste använda emojis (vet inte riktigr hur det är med android) men ovan är en screen shot på senaste använda. Hur ser eran lista ut? Tydligen pratar jag mycket om sjutvapen, tacos och kaffe ?

Jag är egentligen inte ett stort fan av messenger på Fb men jag älskar mängden av emojis/jifs som man kan ladda ner där. Jag önskar att de fanns på vanliga meddelande-appar på min telefon. De är färglada, har rörelse och är väldigt knasiga. Mina favorit är en hund som sen ut som Max (Shiba Inu) och en grön uggla (Oakley). Speciellt den gröna ugglan som spyr regnbågen eller skickar hjärtan. Ja, ni hör ju så knasigt!

Livet blir liite liite roligare med emojis….

Du kanske också gillar…