Adde Food Hansson Max Weekend

Inbrott och söndag

Imorse fick vi veta att det hade varit inbrott hemma hos mamma och pappa. Larmet hade gått och vad vi forstod hade tjuvarna inte fått tag i något speciellt men endå ställt till med en riktig oreda inne i sovrummet. Så otroligt trist och onödigt, men tydligen var bårt hus bara ett av många i området som de gick in i denna natt. image image image

Wilderbeast löst det med huset och vi slapp åka upp denna gång. Vi åker upp nästa vecka istället.

På dagens schema stod långpromenad med Max och sen skulle det bytas hjulbult på Ooakami efterdom den gått sönder. Hansson kom ut och hjälpte till. Medan killarna mekade så lagade jag matlådor och lunch, det blev köttgärssås och spaghetti, thai kyckling gryta samt korvstroganoff i matlådorna och varmröktlaxpasta till lunch.image

Max låg på sin nya utkicksplsts och höll koll på husse och Hansson. image

Så blev det även efterrätt när allt var ihopsatt igen, smördegsknyten med olika fyllningar. Menvi kom nog fram till att drt bästa inbehållet var helt klart den vita och haselnötskrämen. Så från och med nu blir det bara den. Supergott och enkelt! image

Du kanske också gillar…